Highlights

LKM Collection: High-end raam en deurbeslag, 100% made in Italy
klink

LKM Collection is gespecialiseerd in high-end hang- en sluitwerk voor deuren en ramen. Hoogwaardig vormgegeven messing en bronzen producten die in superieure afwerkingen toegepast worden voor het hoogste segment in villabouw, jachtbouw en hotelbouw. LKM Collection werkt uitsluitend met toonaangevende producenten die betrouwbare levertijden combineren met een superieure kwaliteit. Producten en finishes worden tot 30 jaar gegarandeerd.

Olivari Benelux
LKM Collection werkt samen met het Italiaanse Olivari, wereldwijd gerenommeerd vanwege hun bijzondere deurbeslag uit hoogwaardige materialen in een perfecte uitvoering. De exclusieve vertegenwoordiging voor de Benelux is in handen van LKM Collection. Levering geschiedt via ijzerwarenhandel en deurenfabrieken in België, Nederland, Luxemburg en delen van Duitsland. Een goede voorraadpositie en logistiek garanderen leveringen van twee weken.

Salone del Mobile 2016
Tijdens de Salone del Mobile 2016 in Milaan introduceerde Olivari de sensationele Guilloche graveertechniek. Met deze techniek is het mogelijk om met uiterste precisie hang- en sluitwerk te graveren met dessins en structuren. Een onderscheidend staaltje vakmanschap. Grote architecten en ontwerpers zoals Gio Ponti, Alessandro Mendini, Enzo Mari, Piero Lissoni, Rodolfo Dordoni, Giugiaro uit Italië maar ook internationaal klinkende namen zoals Jean Nouvel, Dominique Perrault, Ferdinand Porsche, Toyo Ito, Daniel Libeskind, Patrizia Urquiola alsmede de Nederlanders Ben van Berkel, Rem Koolhaas en Marcel Wanders ontwierpen mooie producten voor Olivari. LKM heeft Olivari producten geleverd aan het Amsterdamse Conservatorum Hotel, en recent aan het Sir A’dam Hotel en de A’dam Toren.

STOLK Novecento STOLKBYLKM.com
STOLK Novecento is het private label van LKM Collection en legt zich toe op customised deur- en raambeslag van in duurzaam zand gegoten naturel brons. De vormgeving is gebaseerd op het werk van oude meesters uit Duitsland en Italië zoals Walter Gropius, Mies van der Rohe, Gio Ponti en Giuseppe Terragni. STOLK by LKM heeft o.a. bijgedragen aan de restauratie van het deurbeslag van het bekende Londense Royal Café Hotel.

Ik heet u van harte welkom op standnummer 047,

Lourens Karel Meurs

LKM Collection
Lindenstraat 23
NL 6325 PA Berg en Terblijt
00 31 43 321 89 56
00 31 43 321 69 37 fax
info@lkmcollection.com
www.olivaribylkm.com