Nieuws

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief week 20

Dit jaar wordt de EXCELLENT Wonen & Leven Beurs gehouden op drie toplocaties. De editie in Eindhoven heeft reeds met succes plaatsgevonden. De voorbereidingen voor de editie Maastricht zijn al volop bezig. Graag houden wij u de komende weken op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de EXCELLENT Wonen & Leven Beurs die plaats vindt van 26 t/m 29 mei in MECC Maastricht.

Choices by DL – Mix and Match any way you like!

Choices by DL – Een creatie van Debora Huisman-Leeser, vierde generatie diamant & jueweel  professional – is perfect te combineren met alles uit uw eigen kledingkast. Vele nieuwe items die gelanceerd zijn op Baselworld 2016 zoals de ‘fly me to the moon 0709 ring’ – 18 crt rose goud met diamanten en amazoniet met matchende ‘Hippie chic’ oorbellen. Vandaag de dag kiezen we geen style meer, maar zijn we flexibel. Kijk maar eens naar de opnieuw uitgebrachte Choices van DL Flagship Store bij GASSAN Diamonds.

Ferrari Munsterhuis op de EXCELLENT Beurs in Maastricht!

Tijdens de EXCELLENT Beurs is Munsterhuis Sportscars aanwezig met de nieuwe Ferrari California T HS. Munsterhuis Sportscars is sinds 1998 officieel dealer van Ferrari in Nederland. Vanuit het moderne pand in Hengelo (ov) worden de modellen van Ferrari tentoongesteld en in onze moderne werkplaats onderhouden.

Ibiza villa Eric Kant

In 2016 neemt Eric Kant deel aan drie high-end EXCELLENT Beurzen. Deze beurzen zullen plaatsvinden in Eindhoven, Maastricht en Rotterdam. Dit jaar zal er op alle drie de edities een indrukwekkende Ibiza Villa opgebouwd worden die onderscheidend is van de overige huizen. Klik hier voor het 360 beeld van de stand op de EXCELLENT Wonen & Leven Eindhoven.

Bij EXCELLENT wonen en leven hoort EXCELLENT eten

Logisch dat De Leuf uit Ubachsberg ( 20 autominuten vanaf Maastricht) prominent aanwezig is op de beurs. Het met één Michelinster bekroonde restaurant van eigenaar en gastvrouw Sandra van de Bunt belooft de bezoekers een buitengewone culinaire beleving. Van donderdag tot en met zondag vertoont de jonge topkok Bas van Kranen, geassisteerd door zijn keukenbrigade, zijn kunsten in een modern pop up restaurant en laat hij zien waarom hij vorig jaar winnaar was van de Gouden Koksmuts, de meest begeerde prijs voor koks.

Koreman

Koreman Maastricht is gespecialiseerd in de verkoop van oude/antieke oosterse en Chinese meubelen en handgemaakte Perzische en Oosterse tapijten. Al drie generaties lang koopt de familie Koreman ieder tapijt en meubelstuk zelf aan in het land van herkomst. Hierbij moet worden opgemerkt dat alle stukken handgemaakt en authentiek zijn nergens anders is er zo veel aandacht en tijd besteed om zo’n unieke collectie samen te stellen.

Ook de collectie vintage tapijten en designer tapijten worden met de hand vervaardigd in de beste ateliers. Koreman Maastricht ligt al meer dan 50 jaar op enkele meters wandelen van het Vrijthof en is inmiddels een prominent onderdeel van het Maastrichtse stadsbeeld.

VanEko

Unieke en stijlvol elektrisch vervoer is echt een trend van deze tijd, en is een symbool van exclusiviteit en innovatie. Het past bij mensen die houden met mooie interieurs, lifestyle, en innovatieve ervaringen.

Tijdens EXCELLENT Maastricht kan u daarom ook op het gebied van luxe elektrisch vervoer uw hart ophalen. Onder anderen Van.Eko zal haar unieke Be.e elektrische scooter presenteren. Geruisloos over de weg zweven in ultieme stijl. Het gevoel van kracht en vrijheid. De Be.e is een beleving van unieke klasse, inspirerende vrijheid en zingeving, waarmee uw tijd onderweg een waardevolle ervaring wordt. Voor liefhebbers van het leven die durven te dromen. Leef vandaag, geef om morgen.

De Be.e Elektrische scooter biedt een unieke combinatie van gedurfde stijl, een krachtige elektrische rijervaring en hoogwaardige natuurlijke materialen. Eens tijdloos ontwerp, geïnspireerd door iconen uit het verleden, en state-of-the-art engineering werken samen in een aansprekend ontwerp. Vrij en geruisloos overal naartoe. Met natuur ‘s meest krachtige fenomeen: Elektriciteit. De Be.e is krachtig, van exclusieve kwaliteit, en uiterst robuust met zorgvuldig geselecteerde componenten.

Ontworpen, ontwikkeld en handgemaakt in Amsterdam door de exclusieve elektrisch voertuig ontwikkelaar Van.Eko, de Be.e is het resultaat van expertise, creativiteit en passie voor elektrisch vervoer en een groene toekomst.

Tickets EXCELLENT Maastricht

Koop uw entreebewijzen voor de EXCELLENT wonen & leven beurs Maastricht online en voorkom eventuele wachtrijen aan de kassa. De opening zal plaatsvinden op donderdag 26 mei, hiervoor zijn exclusieve openingsavond tickets verkrijgbaar, deze zijn € 50,-.

Voor de overige beursdagen op 27, 28 en 29 mei zijn dagtickets verkrijgbaar voor € 15,- en zijn te gebruiken voor een dag naar keuze. Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op de EXCELLENT wonen & leven beurs van 26 t/m 29 mei in het MECC in Maastricht. Bezoek de website http://www.excellentmaastricht.nl/tickets/ om uw tickets te bestellen.

 


 

Dit jaar wordt de EXCELLENT Wonen & Leven Beurs gehouden op drie toplocaties. De editie in Eindhoven heeft reeds met succes plaatsgevonden. De voorbereidingen voor de editie Maastricht zijn al volop bezig. Graag houden wij u de komende weken op de hoogte van

alle ontwikkelingen rondom de EXCELLENT Wonen & Leven Beurs die plaats vindt van 26 t/m 29 mei in MECC Maastricht.

EXCELLENT in MECC Maastricht

In onze eerste nieuwsbrief maakten wij al melding van de 3 edities van de exclusieve woon- en genietbeurs EXCELLENT. De komende EXCELLENT Wonen & Leven Beurs vindt plaats in MECC Maastricht. In een stad als Maastricht waar wonen en leven in luxe hoog in het vaandel staat, mag deze beurs natuurlijk niet ontbreken. MECC Maastricht is daarom trots op het feit dat deze beurs eind mei in Maastricht zal gaan plaats vinden. Met haar belofte “dedicated to your success” zal dit excellente evenement ook in Maastricht ongetwijfeld een succes worden.

Eddy Heleven

“Wij zetten onze schouders onder deze nieuwe topbeurs in Maastricht MECC! Wij kennen de EXCELLENT Beurs al van eerdere deelname in Eindhoven. Het is een zeer chique beurs waar een gezellige en toegankelijke sfeer hangt. Wij nemen graag deel aan dergelijke beurzen op hoog niveau. Bezoekers kunnen in een huiselijke sfeer kennis maken met onze prachtige juwelen en onze professionele medewerkers kunnen ze er goed informeren en professioneel te woord staan. Gezien de geringe afstand en goede verbinding tussen Hasselt en Maastricht is de EXCELLENT Beurs in Maastricht voor ons en onze Belgische klantenkring een ideaal evenement. Het feit dat het MECC bekend staat als een goede plek om beurzen op een dergelijk niveau te organiseren, spreekt ook erg aan. Op de beurs zullen wij de nieuwe modellen van ons paradepaardje Lebeau-Courally aan de bezoekers presenteren. Zeer exclusieve en prachtige horloges. Daarnaast tonen wij prachtige stukken van het merk Hulchi Belluni en eveneens zeer exclusieve eigen ontwerpen als bijvoorbeeld een zeer exclusief collier. Kortom prachtige topstukken die aansluiten bij het niveau van de bezoekers. Wij leggen de lat erg hoog bij de eerste editie van de EXCELLENT Beurs in Maastricht. Niet alleen door de genoemde topstukken te presenteren, maar ook door een prachtige stand te realiseren en door bijvoorbeeld een tweesterrenrestaurant de hapjes te laten verzorgen. Wij gaan voor het hoogst haalbare!”

Bart van Wijk

Over het algemeen is de ontwerpstijl van Bart van Wijk vrij strak te kwalificeren, maar klassiek met een moderne toets past ook bij de Belgische ontwerper. Een sterke architectonische opbouw voorzien van mooie aslijnen en doorzichten komen vaak terug in zijn werk. Van Wijk gaat net een stap verder met ontwerpen door plannen met een ziel te creëren. Samen met zijn opdrachtgever bundelt hij beide visies om daar het maximale uit te halen.

Op de EXCELLENT Beurs in MECC Maastricht  presenteert Bart van Wijk samen met verschillende hoog aangeschreven bedrijven een bijzondere designwoning. In de designwoning, met een totale oppervlakte van 160m2 inclusief buitenruimte, worden verschillende mooie ontwerpen getoond. In de buitenruimte wordt een prachtige tuin gepresenteerd. Ondanks de drukte op een beursvloer ademt het de warmte, openheid en luxe van een royale villa.

Second Home

Een tweede woning is, vanzelfsprekend, een hele investering. Het is echter wel een investering die op den duur geld waard is! Maar hoe levert zo’n grote aankoop u geld op? Het rendement bij aanschaf van een tweede woning ligt vele malen hoger dan het rendement bij uw bank. Dit maakt een tweede woning nog meer de moeite waard. Kom hier alles over te weten op de EXCELLENT Wonen & Leven Beurs in Maastricht!

Maserati

Driessen Maserati is in 2008 door Maserati Italië aangesteld om de officiële vertegenwoordiging voor Zuid-Nederland op haar te nemen; daarbij zijn wij zeer gedreven een zeer hoog service level met zorg voor de klant te leveren op gebied van zowel verkoop als aftersales. Onder complete dienstverlening verstaan wij feitelijk dan ook alle factoren die een waarborg zijn voor het verzorgen van uw mobiliteit. Met een gemotiveerd en gedreven team is het ons dagelijks streven om met veel passie voor het product onze clientèle te enthousiasmeren.

Maserati vertegenwoordigt het ultieme op autogebied en dan specifiek op het gebied van comfort en sportiviteit in combinatie met een prachtig en overtuigend design en dit alles op een gedistingeerde en elegante wijze uitgevoerd.

Dit jaar zal Maserati haar prachtige SUV gaan introduceren genaamd Levante die met een volledig motorengamma de concurrentie naar de achtergrond zal verwijzen. De Levante zal leverbaar worden met krachtige Diesel en benzine motoren en zal naar verwachting in mei / juni in de showroom te bewonderen zijn. Kortom, de toekomst van Maserati is zeer veelbelovend.

Driessen Maserati maakt verder onderdeel uit van een groter geheel: de Driessen Autogroep. Een dealerholding waar 10 gerenommeerde merken onder vallen evenals een eigen schadeherstelbedrijf (Driessen Autoschade) en een universele leasemaatschappij genaamd Driessen Autolease. De Driessen Autogroep staat daarbij genoteerd in de landelijke top 20 van grootste Automotive concerns en in de top 50 van grootste werkgevers in de regio. In het topsegment vertegenwoordigen en bedienen wij met Driessen Maserati heel de regio Zuid-Nederland.

Tot ziens op EXCELLENT Maastricht.

Klik hier om kaarten te reserveren.